Op zondag 29 september 2019 werd het clubkampioenschap mix (m/v) gespeeld. Vanwege de slechte weersomstandigheden vonden de wedstrijden in de hal plaats.
Na 3 voorronden stonden Hannie Krijnen en Marco van der Linden op plaats 1 gevolgd door Sonja en John Rowaan, Corrie van Dinteren en Kees Roose kwamen op de 3e plaats en de latere clubkampioenen Tonnie van den Hoek en Hans Koolwijk volgde op plek 4.
Tonnie en Hans moesten het in de 4e ronde opnemen tegen Stella Zuijderwijk en Rob Nillissen die in de voor gelote eerste ronde de latere kampioenen met 13-11 hadden verslagen. Maar nu moesten Stella en Rob met 3-13 hun meerdere erkennen in Tonnie en Hans die het in de halve finale moesten opnemen tegen Hannie en Marco. Met een 13-6 overwinning gingen Tonnie en Hans naar de finale waar ze Corrie van Dinteren en Kees Roose tegen kwamen die in de andere halve finale met een 13-7 overwinning te sterk bleken voor Sonja en John Rowaan.
In de finale, die pas tegen 18:30 uur was gespeeld, wonnen Tonnie en Hans overtuigend met 13-3 van Corrie en Kees. Alleen de allereerste partij konden Tonnie en Hans dus niet winnen, maar de overige wedstrijden werden duidelijk in hun voordeel beslist. Daarmee zijn zij de terechte clubkampioenen van PVN 2019. Hartelijk gefeliciteerd.

Voor de overige foto's, zie in de fotogalerij

DSC 0164 2691e plaats                                                   2e plaatsDSC 0164 269

Meespelen?

Kom gewoon eens langs op onze speeltijden.

Geheel vrijblijvend kun je een aantal keren meedoen onder leiding van een ervaren pétanque-speler

Klik hier voor meer informatie...

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879

Klik hier om contact op te nemen...

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein