Aanstaande zondag wordt er prima zomerweer verwacht. Niet te warm om te boulen en lekker weer om te barbecueën.

Wij nodigen nogmaals alle PVN'rs van harte uit om a.s. zondag 25 augustus mee te doen aan het clubkampioenschap doublette of als je daar geen zin in hebt te komen kijken en/of te barbecueën.

Ook als je geen boulemaatje hebt, kun je je opgeven. Wij proberen dan ervoor te zorgen dat je voor het kampioenschap een vaste maat hebt (als je dat wilt). Het kampioenschap bestaat uit 3 voorronden. Na deze voorronden word je, op basis van het klassement, ingedeeld in een poule met deelnemers van vergelijkbare sterkte en speel je nog minstens één wedstrijd. Win je die wedstrijd dan speel je nog een wedstrijd voor de plaatsing op de ranglijst. Je moet er dus rekening mee houden dat je minstens vier of vijf wedstrijden speelt en mogelijk een zesde partij als je de finale haalt. 

Vind je dat nou allemaal te veel en kun je of wil je niet zoveel wedstrijden spelen dan kun je ingedeeld worden in een groepje van drie of vier mensen en speel je bijvoorbeeld om de wedstrijd. Maar het is en blijft een doublettekampioenschap, dus als je in een groepje speelt, speel je wel tegen echte doubletteteams (die meedoen aan het kampioenschap), maar speel je buiten mededinging mee. Je kunt dus wel meedoen maar nooit kampioen worden. 

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als je je alsnog opgeeft. Dat kan tot a.s. donderdag 12:00 uur (de inschrijving hebben we iets verlengd).

Deelname aan het kampioenschap kost niks. De BBQ kost € 15,00 p.p. die je bij Lucy kunt betalen. Introducees zijn eveneens van harte welkom bij de BBQ. 

Heb je je opgegeven en doe je mee, meld je dan omstreeks 10:00 uur in het Petanquecentrum. De wedstrijden beginnen om 10:30 uur.

Doe je niet mee aan het clubkampioenschap, kom dan omstreeks 16:00 uur naar de finale kijken (eerder ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom). De barbecue wordt omstreeks 18:00 uur aangestoken. 

Heel graag tot a.s. zondag!

Meespelen?

Kom gewoon eens langs op onze speeltijden.

Geheel vrijblijvend kun je een aantal keren meedoen onder leiding van een ervaren pétanque-speler

Klik hier voor meer informatie...

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 4615 6440

Klik hier om contact op te nemen...

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein