Manueel-Fysiocare en MFC Sports zijn de trotse nieuwe sponsor van Petanque Vereniging Nieuwegein. Dank jullie, PVN, voor de hartelijke introductie in jullie prachtige vereniging!

Als zorgprofessional onderkennen wij het belang van bewegen als geen ander. Het is ondertussen algemeen bekend dat je door regelmatig bewegen de kans vergroot om ook op latere leeftijd nog gezond en fit te zijn. Ook verkleint een actieve leefstijl de kans op aandoeningen zoals diabetes of dementie. Daarnaast zorgt een actieve leefstijl voor het vertraagd beloop van veel chronische aandoeningen.

Leden van een vereniging profiteren natuurlijk niet alleen van de voordelen van bewegen, maar ook van het gedeelde plezier dat je beleeft aan de sport/activiteit en het warme sociale contact onderling, zijn zeer waardevol. Diezelfde voordelen ziet ook Huub. Vast gezicht van PVN.

Wij zijn heel trots dat wij door het sponsoren van deze prachtige vereniging PVN, ons steentje komend seizoen bij kunnen dragen

Heb jij als lid van PVN blessures of andere lichamelijke klachten? Heb je interesse om extra te sporten of te bewegen in een professionele en veilige omgeving? Kom dan naar Manueel-Fysiocare en MFC Sports!

Alle leden van PVN ontvangen 15% korting op een sportabonnement. Indien je fysiotherapie in je aanvullende pakket hebt, zijn de afspraken bij onze fysio- en manueel therapeuten verder kosteloos. Heb je behoefte aan een goede sportmassage? Je ontvangt 10% korting op een massage als lid van de vereniging.

Voor meer informatie bezoek je onze websites via www.manueel-fysiocare.nl en www.mfcsports.nl

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein