Tweede Pinksterdag organiseerde de Evenementencommissie ,hoe kan het anders, het Pinkster toernooi 2022 .Vanwege het mooie zomer weer in ons kikkerlandje werd er binnen gespeeld met 38 deelnemers het was gezellig druk in het petanquecentrum. Er werden 3 rondes gespeeld en na deze rondes bepaalde de computer de eindstand. En die was spannend. Andrea van Denderen en Dick van Noordenne stonden gelijk en moesten dus ieder 1 bal naar de but gooien om te bepalen wie er tweede of derde werd.
Andrea wist dit onderonsje te winnen en kwam zo op de tweede plek gevolgd door Dick, die derde werd. Winnaar van dit natte pinkstertoernooi werd uiteindelijk Arno Siegrist, die met 3 gewonnen partijen en een doelsaldo van plus 27 eindigde op plek 1.
Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken, keuze tussen spek of naturel, klaargemaakt door`de familie Bos die met mama Truus aan 't hoofd van de keuken vanmiddag echt lekker waren. Al met al een geslaagde middag. Rien en Hans bedankt voor de bar en ook de catering ploeg bedankt voor jullie inzet deze middag.
Klik op lijst voor de volledige uitslag van dit toernooi. Foto's

 

Meespelen?

Kom gewoon eens langs op onze speeltijden.

Geheel vrijblijvend kun je een aantal keren meedoen onder leiding van een ervaren pétanque-speler

Klik hier voor meer informatie...

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein