Afgelopen zondag 26 september organiseerde de Evenementencommissie van de PVN het Clubkampioenschap Tripletten. 12 teams hadden zich ingeschreven. Zeker geen slecht aantal en zo hadden we ook geen vrijloting.

Het was een prachtige warme zonnige middag zodat we op ons buitenterrein konden spelen, dat weer keurig glad gereden was door Cor.

Er werden 3 rondes gespeeld wat uiteindelijk resulteerde in een finale en een partij  om de derde en vierde plaats. De finale ging tussen het team Hans Koolwijk, Peter Snel en Hanneke Wolf tegen het  team Tonny van Burik, Tonnie van den Hoek en Daan van der Klift.

Team Hans Koolwijk won het goud  en ging met de wisselbeker naar huis door met 13-4 te winnen proficiat.

Team Corry van Hattum, Adrie van Hoegee en Jan Steenbeek werd knap derde door team Hans van de Velden, Gerda Hoogeboom en Monique Leeman met 13-8 te verslaan. Al met al een geslaagde middag die werd afgesloten met de prijsuitreiking.

Er waren medailles goud zilver en brons en de 9 spelers kregen ook nog een bosje bloemen van onze bloemenspecialist Krijnen uit Vianen.

Na de prijsuitreiking werd er door 20 man nog nagetafeld en lasagne gegeten, om 20.00 uur was het weer rustig in het Petanque Centrum.

Namens de Evenementencommissie wil ik diegenen bedanken die aan de bar hebben gewerkt en natuurlijk het catering team onder leiding van Dennis Bos voor de heerlijke lasagne en het ijsje. Laat ik ook niet vergeten Rien en Hans bedanken die als scheidsrechter aanwezig waren tijdens dit kampioenschap. 

En u kan nog nagenieten door te kijken naar de vele foto’s die er zijn gemaakt.

Ga naar: de fotogalerij op het openbare gedeelte. En voor de foto's op het ledengedeelte  Fotoalbum voor leden .Voor deze laatste foto's dient u wel eerst in te loggen.

 

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein