Eindelijk, we mochten weer boulen. En wat een mooie zonnige Pinksterdag was het. Onze voorzitter Rob Visser richtte  een welkomstwoord tot de aanwezigen. Tevens is er namens PVN een mooie orchidee  geschonken aan de vrijwilligers, die er voor gezorgd hebben, dat het Petanquecentrum een ware metamorfose heeft ondergaan. Deze orchidee staat nu te pronken op de bar. Er is door een aantal vrijwilligers vreselijk hard gewerkt de afgelopen periode!! Heel veel dank hiervoor.

Een aantal leden was al vroeg aanwezig om de stoelen en tafels  klaar te zetten en te versieren, zodat het een feestelijke opening werd.  Alles was leuk en spontaan verzorgd door PVN en SPNN met lekkere hapjes en een drankje.

De wedstrijdleiding werd verzorgd door Hans en Ineke van de Velden .Er werden 3 partijen gespeeld, dit was best wel zwaar in de hete zon. Een aantal hielden het bij 2 partijen. Aan het eind hebben we toch gekeken, wie het er deze dag het beste afgebracht hadden. 1 Tonnie van den Hoek,  2. Johan Heijboer 3. Wim van Keulen. Het was een geslaagde dag. Zie voor de impressie de foto's in de fotogalerij.

Rectificatie:

Er is helaas een foutje ingeslopen bij de einduitslag. De eerste partij van  Tonnie van den Hoek met Peter Snel tegen Gerard van Denderen en Louisa van Erven  eindigde met 11-13. Er is ingevoerd 13-11. Vandaar dat Tonnie met 3 gewonnen partijen op de eerste plaats terecht kwam. Zij verloor echter haar eerste partij. De juiste einduitslag was 1. Johan Heijboer, 2. Wim van Keulen, 3. Hans Koolwijk, 4. Tonnie van den Hoek. 

 

Meespelen?

Kom gewoon eens langs op onze speeltijden.

Geheel vrijblijvend kun je een aantal keren meedoen onder leiding van een ervaren pétanque-speler

Klik hier voor meer informatie...

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879

Klik hier om contact op te nemen...

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein