Geachte leden van PVN,

Wanneer wij bij elkaar aan een tafeltje zaten voor het begin van een petanque ochtend, waren de opmerkingen niet van de lucht, zoals in wat voor land/wereld leven wij, CO2 te veel, Stikstof te veel en Pfas was ook veel te veel, en hierdoor werd de bouw stil gelegd, geen grond verplaatsen, mochten we nog maar 100 km per uur op de snelweg rijden, we moeten van het gas af enz. enz, en niet te vergeten de criminaliteit die nog nooit zo hoog was, kon ongehinderd zijn gang gaan, en de kinderen/kleinkinderen hadden alles wat hun hartje wilden en waren haast nergens meer tevreden mee.

Al met al waren we met z'n allen best negatief over alles wat wij al zo te horen kregen en zeiden we, dit kan zo niet langer doorgaan.

En toen ineens kwam als donderslag die Corona virus die alles naar de achtergrond deed verschuiven en de hele wereld in zijn greep heeft en wij weer met beide benen op de grond werden gezet, maar dit is wel heel erg rigoureus, dit is verschrikkelijk wat de mensheid nu moet meemaken, dit is echt vreselijk, hierop hadden wij niet gerekend.!!!

Op 12 Maart hebben wij de Algemene leden vergadering gehad en is er een nieuw bestuur aan u gepresenteerd, wij hadden verwacht dat we nu met z'n allen een fijne en gezellige tijd zouden krijgen, maar helaas moesten we een dag daarna de deuren sluiten van het Petanque centrum, volkomen terecht overigens, maar toch, jammer dat wij ons nog niet direct hebben kunnen waarmaken.

Wel kunnen we u vertellen dat er op dit moment achter de schermen best hard wordt gewerkt door de diverse commissies en dat er ook ontzettend hard gewerkt wordt aan het opknappen van de locatie, en hopen dat we daar weer binnenkort van kunnen genieten.

 Velen van u hebben juist voor de petanquesport gekozen om verbonden te zijn met anderen en mogelijk zelfs eenzaamheid te verminderen, en nu u uw geliefde petanque sport niet kunt uitoefenen heeft u juist behoefte aan ander sociaal contact.

Helaas is dat bijna onmogelijk daar je nergens anders mag komen, zelfs je kinderen en kleinkinderen mag je niet ontvangen en dat is heel triest.

Maar laten we optimistisch blijven en zoals het spreekwoord zegt: 

“Na regen komt zonneschijn”

Als voorzitter wil ik u ontzettend veel sterkte toewensen in deze moeilijke en onzekere tijd.

                                                                   Houd moed!!!!

Rob Visser.

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein