District Midden organiseert ook deze zomer weer een drietal zomercompetities. Wij stellen jullie in de gelegenheid je hiervoor als equipe/team aan te melden. De aanmelding moet vóór 10 februari a.s. uitsluitend per email worden ingediend bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zomer Triplette Competitie (ZTC)

PVN deed vorig jaar met 2 teams mee aan deze competitie. In 2020 staat deze competitie gepland op 4 zondagen: 26 april bij HKB’84 in Harderwijk – 10 mei bij Petanque Barneveld – 7 juni bij JBV Lelystad – 28 juni bij De Hakhorst in Leusden. De kosten bedragen, voor zover bekend, € 30,00 per equipe (dus € 10,00 p.p.). Je kunt je als equipe, dus niet individueel, opgeven vóór 10 februari a.s. uitsluitend via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zomer Club Competitie (ZCC)

In de afgelopen jaren deed PVN niet mee aan de Zomer Club Competitie. Dit is een competitie die op 10 donderdagavonden op diverse locaties wordt gespeeld. Een team van de vereniging bestaande uit tenminste 6 personen kan deelnemen. Net als bij de NPC worden op een (donderdag)avond 3 partijen gespeeld (triplette-doublette-triplette). De speeldata zijn: 16 april – 7 mei – 28 mei – 11 juni – 25 juni – 9 juli – 20 augustus – 3 september – 17 september – 24 september. De speellocaties zijn nog niet bekend. Je kunt je als team, dus niet individueel, opgeven vóór 10 februari a.s. uitsluitend via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zomer Avond Club Ontmoeting (ZACO)

De opzet is dat de leden van verschillende verenigingen elkaar ontmoeten en in een vriendschappelijke sfeer met en tegen elkaar spelen. Er wordt gespeeld volgens het supermêleesysteem, dat wil zeggen dat de op een avond 3 te spelen ronden de triplette-equipes door middel van loting worden samengesteld. Deze clubontmoetingen vinden plaats op de donderdagavonden: 9 april bij De Nijeboulers in Nijkerk – 30 april bij Randenbroek in Amersfoort – 14 mei bij De Gooiers in Nieuw-Loosdrecht – 4 juni bij Mazijk de Pétanque in Wijk bij Duurstede – 18 juni in Almere – 2 juli (slotavond) bij Les Sabots in Veenendaal. De deelnamekosten bedragen € 2,50 per deelnemer per avond. Voor de beste spelers van de avond zijn er dagprijzen te verdienen. Daarnaast wordt er ook een persoonlijk algemeen klassement opgesteld, alsook een verenigingsklassement. Voor deze Zomeravond clubontmoetingen hoef je je niet van tevoren aan te melden.

 

Voor ZTC en eventueel ZCC uitsluitend als equipe/team vóór 10 februari a.s. aanmelden per email bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan verder voor de inschrijving.

Meespelen?

Kom gewoon eens langs op onze speeltijden.

Geheel vrijblijvend kun je een aantal keren meedoen onder leiding van een ervaren pétanque-speler

Klik hier voor meer informatie...

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879

Klik hier om contact op te nemen...

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein