Als je een paar keer, geheel vrijblijvend, hebt meegespeeld, zullen wij vragen of je lid wilt worden van PVN.

Als lid van PVN kun je dan 4 keer per week komen boulen (zie de openingstijden) en kun je meedoen aan de toernooien en clubkampioenschappen die PVN elk jaar organiseert. Bovendien kun je op dinsdagavond (19:00 uur) komen trainen. Als beginnend bouler krijg je, als je dat wilt, een soort privéles om het boulen te leren.

Ben je al wat meer ervaren dan kun je ook deelnemen aan de diverse competities.

Verenigingsbijdrage / contributie
Om voor jou het boulen mogelijk te maken vragen wij een jaarlijkse verenigingsbijdrage. Van deze verenigingsbijdrage (contributie) betalen wij o.a. de huur van het pétanquecentrum en alle organisatiekosten die de vereniging moet maken om ieder lid in staat te stellen te kunnen boulen. De contributie voor 2023 bedraagt € 83,50, hier komen de licentiekosten bij. Zie hieronder.

Licentie
Als lid moeten wij je aanmelden bij de Nederlandse Jeu de Boule Bond (NJBB). 

Vanaf 2020 is er geen onderscheid meer en krijgen alle leden een zelfde licentie, die vanaf 2024 € 26,50 per jaar kost.

Toernooien en kampioenschappen
Voor toernooien die PVN zelf voor haar leden organiseert vragen wij (meestal) een bescheiden bijdrage van een paar Euro per inschrijving zodat wij (leuke) prijsjes kunnen kopen. Aan de clubkampioenschappen kan ieder lid gratis deelnemen.

Leden die aan de competities van NJBB (landelijk en/of district Midden) deelnemen, berekenen we het inschrijfgeld, dat aan de vereniging in rekening wordt gebracht, door. Dat geldt ook voor deelname aan nationale kampioenschappen.

Je kunt ook deelnemen aan zogenoemde open toernooien, georganiseerd door andere verenigingen.  De inschrijvingskosten van deze toernooien worden door de organiserende vereniging rechtstreeks aan jou in rekening gebracht.

Aanmelden als lid
Je kunt hier aanmelden als lid. Lees onze privacyverklaring en vul daarna het aanmeldingsformulier volledig in. 

Bij de club kun je uiteraard ook een aanmeldingsformulier krijgen, dit invullen en weer inleveren.

Na aanmelding krijg je een bevestiging  via een mail met een betalingsverzoek van de contributie en licentiekosten. Vanaf 2020 maakt de NJBB gebruik van een digitale licentie, Deze digitale licentie dient het lid zelf via een persoonlijk account bij de NJBB op te vragen.

Meer informatie

Heb je vragen of is iets niet duidelijk, neem contact op met Ineke van de Velden. Zij is onze penningmeester en verzorgt de ledenadministratie.

Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 2820 5879.

Persoonsgegevens

Omdat wij persoonlijke gegevens van u nodig hebben, dient u te weten wat wij met uw persoonsgegevens doen. Dit staat uitgebreid vermeld in onze privacyverklaring die u vindt op onze website (www.pvn.nl). Uw persoonsgegevens gebruiken wij om u in kennis te stellen van mededelingen in verband met het lidmaatschap, wedstrijden, toernooien en alle andere activiteiten van de vereniging. De verenigingsfunctionarissen die toegang hebben tot de ledenadministratie hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Door ondertekening van het aanmeldingsformulier geeft u tevens toestemming dat wij uw persoonsgegevens doorgeven aan de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond). De NJBB verstrekt een aan het lidmaatschap gekoppeld licentienummer. De NJBB kan u benaderen in verband met het lidmaatschap, wedstrijden en toernooien. Dit kan bijvoorbeeld door toezending van het blad “Petanque” dat u voortaan, in verband met uw lidmaatschap, periodiek zult ontvangen.

De NJBB zal uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Zie de privacyverklaring van de NJBB op https://www.njbb.nl/privacyverklaring.

Door ondertekening van het aanmeldingsformulier verklaart u zich akkoord met de privacyverklaring van Petanque Vereniging Nieuwegein. Hierin staat o.a. ook dat tijdens verenigingsactiviteiten, wedstrijden en toernooien beeld- en/of geluidmateriaal mag worden gemaakt dat kan worden gebruikt voor promotiedoeleinden, onze website, onze sociale media, persberichten, e.d.

Als u bezwaren heeft tegen het gebruiken van uw persoonsgegevens en/of beeld- en/of geluidmateriaal, verzoek ik u, gelijktijdig met het aanmeldingsformulier, schriftelijk kenbaar te maken welke bezwaren u heeft.

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein